De ce aleg clienții prize și întrerupătoare Vimar?

Pentru că clienții noștri apreciază calitatea înaltă, le pasă de siguranța copiilor săi și preferă designul sofisticat al prizelor și întrerupătoarelor!

Compania italiană Vimar dezvoltă echipamente electrice încă din îndepărtatul 1945 și a reușit semnificativ în acest sens. Vimar a fost compania care a inventat pentru prima dată obloanele de protecție pentru prize, care au fost brevetate în 15 martie 1968. Mulți producători de prize, dar din păcate nu toți, încă folosesc acest sistem în dispozitivele lor pentru a proteja copiii de contactul involuntar cu elementele conductoare.

vimar arke, arke intrerupatoare modulare, intrerupatoare negre, rama metalica neagra
Materiale naturale pentru rame decorative prizelor si intrerupatoarelor!
Ramele decorative pentru prizele și întrerupătoarele Vimar sunt prelucrate manual din materiale naturale: piele, lemn, marmura, metal, sticla.

Avantaje aparataj electric (prize si intrerupatoare) Vimar.

качество

Calitatea prizelor

Rezistență garantată a prizelor și intrerupatoarelor italiene, toate contactele sunt realizate din cupru, cu pastile din argint.
Sigur, calitativ și durabil!

Economie

Economisiți timp și astfel bani cu o instalare mai ușoară și mai elegantă a prizelor si intrerupatoarelor modulare VIMAR.

Originalitatea prizelor și întrerupătoarelor

Fie că preferi un design retro, clasic sau modern, îți oferim multiple game de prize și întrerupătoare modulare din care să alegi pentru a ajunge la o variantă nu doar eficientă, ci și estetică și perfect integrată în design-ul interior al casei tale. Tu alegi culoarea, forma și aliajele din care sunt confecționate toate componentele.

Prizele și întrerupătoarele de LUX

Gama largă de serii și prețuri a produselor electrice VIMAR vă permite să alegeți cea mai bună opțiune de design care se potrivește interiorului dvs, asigurându-vă în același timp siguranța. De la seria bugetară – „Neve”, la seria de clasă mijlocie „Plana” sau „ARKE”,  la seria de elită „Eikon”.

Tehnologii Inovatoare a aparatajului electric

Vrem ca produsele noastre să fie plăcute surprinse de fiecare dată, nu numai prin aspect, ci și prin performanță și funcții încorporate; pentru aceasta folosim cele mai moderne tehnologii, inclusiv sistemul de automatizare a casei „smart home”.

Siguranța prizelor

Jaluzela de siguranță SICURY, brevetată de VIMAR în 1968, închide automat orificiile de priză atunci când ștecherul este scos și împiedică copiii să atingă accidental sau în mod deliberat contactele, ceea ce va facilita foarte mult viața părinților. Absolut toate prizele VIMAR au un obturator de protecție SICURY.

Seriile de Prize și întrerupătoare modulare Vimar disponibile:

EIKON
Lux și tehnologie, cu trei tipuri de design pentru ramele ornament.
intrerupatoare modulare
LINEA
Descoperiți noua gama de prize și întrerupătoare Linea – materiale rafinate și forme fluide.
serie-linea-vimar-header-h6nkr6v31f
ARKE
Design contemporan, gamă extinsă de materiale și culori.
vimar arke, arke intrerupatoare, intrerupatoare gri
PLANA
Gamă completă și esențială, pentru o casă confortabilă și inteligentă.
vimar plana, plana intrerupatoare gri, intrerupatoare modulare, plana intrerupatoare albe
NEVE
Design simplu și complet, pentru proiecte economice.
intrerupatoare modulare

CE ESTE UN APARATAJ MODULAR ÎN CONTEXTUL PRIZELOR ȘI ÎNTRERUPĂTOARELOR?

În primul rând este un „constructor” de echipamente electrice, toate elementele căruia le alegi singur. Avantajul sistemului modular este că fiecare priză și intrerupator este alcătuit din 4 elemente care pot fi asamblate separat.
Mai întâi, doze si cutii de distributie sunt instalate într-un perete de beton sau g/carton, pe care este atașat suportul, mecanismele sunt introduse deja în structura existentă (de exemplu, prize USB, întrerupătoare, variatoare etc.), apoi se adaugă elementul principal de design - rama decorativa, care poate fi chiar din piatră naturală sau piele.

COMPACTĂ

intrerupatoare și prize modulare | Модульные розетки и выключатели

Tehnologia sofisticată a prizelor și intrerupatoarelor modulare a permis ca toate funcțiile de care ai nevoie să poată fi integrate într-un ansamblu de dimensiuni reduse.

CUSTOMIZABILĂ

intrerupatoare și prize modulare | Модульные розетки и выключатели

Pentru o eficiență deplină, tu alegi fiecare componentă a sistemului modular, inclusiv rama. Îți punem la dispoziție 5 game de produse și o paletă cromatică bogată din care poți alege, cuprinzând atât variante clasice: alb, negru, gri, bej, cât și moderne, cum ar fi: roșu imperial, safir reflex sau chihlimbar. Prize USB, USB-C, TV-prize etc.

SIGURĂ

intrerupatoare și prize modulare | Модульные розетки и выключатели

Punem pe primul loc siguranța personală, tocmai de aceea am dezvoltat și patentat încă din anii ’60 sistemul de securitate Sicury. Acesta are rolul de a preveni orice contact cu sursele de electricitate, pentru ca tu să stai fără griji în ceea ce privește posibilitatea producerii de accidente.

Caracteristici de montare prizele și întrerupătoarele modulare

În ce constă sistemul modular, ne-am dat seama, este timpul să aflăm cum diferă instalarea prizelor și întrerupătoarelor în cutii rotunde (standard în Germania și Franța) de instalarea în dreptunghiulare?

Pentru cutiile dreptunghiulare se folosește un suport separat pentru numărul necesar de module.

intrerupatoare și prize modulare | Модульные розетки и выключатели

CUTURI DE MONTARE DREPTANGULARE

În cazul cutiilor rotunde, suporturile de împerechere pentru două module vor fi utilizate în conformitate cu principiul 2 +2 + … (nu mai mult de 4 la rând)

intrerupatoare și prize modulare | Модульные розетки и выключатели

CUTII DE MONTARE ROTUNDE

VIMAR

SMART SOLUTII

Transformă-ți casa. Noi vă oferim soluții pentru smart home-ul Vimar, o ecosistemă permanent in creştere a sistemelor interconectate si a smart device-urilor, care reflectă punctul de vedere a Vimar la noua lume digitală şi Internet of Things.
smart home
MENATWORK PM

Contacte

Acces de pe strada Calea Mosilor 20; clădirea în spate Goodyear Tire Center

Chisinau

Luni – Vineri: 8:30-17:00,

Sambata: 09:30–14:00.

str. Andrei Doga, 24

+373 68 881 115

+373 79 448 346

Contactează-ne

Contacte

Republica Moldova
Chisinau, str. Andrei Doga, 24

(+373) 68 881 115
(+373) 79 448 346

Lasati-ne numarul Dumneavoastra si noi va apelam inapoi!