VIAȚA ESTE MAI BUNA SI USOARA CU PRIZE INTELIGENTE

Умный удлинитель с 3 розетками и 4 USB-розетками | Prize USB

Prelungitor inteligent programabil.

Acum puteți controla aparatele electrice și luminile din întreaga casă de la distanță folosind smartphone-ul sau asistentul vocal cu Amazon Alexa și difuzoarele inteligente Google. Prin conectarea prelungitorului inteligent, puteți aprinde și stinge luminile, puteți controla diverse dispozitive electrice de uz casnic, puteți controla consumul acestora și puteți coordona mai multe funcții în același timp pentru a vă face viața și mai confortabilă!

Care sunt avantajele prizelor smart într-un prelungitor inteligent?

La ora stabilită, puteți activa sistemul audio și să porniți aparatul de cafea în același timp pentru a vă trezi cu aroma cafelei proaspăt preparate și melodiile tale preferate. De asemenea, îți poți simula prezența acasă aprinzând luminile la o oră stabilită sau să te asiguri că toate lămpile conectate la prizele inteligente se sting în același timp când te culci.

Умный удлинитель с 3 розетками и 4 USB-розетками | Prize USB

APLICAȚIE PENTRU PRELUNGITORUL SMART CU PRIZE USB

Tot de ce aveți nevoie este o conexiune Wi-Fi și ca urmare gestionarea casei dvs. devine mult mai ușoară. Cu aplicația View Product, puteți controla fiecare priză individual, precum și patru prize inteligente USB. De asemenea, atunci când sunteți departe de casă, veți fi anunțat dacă ceva nu merge bine și dispozitivul inteligent este dezactivat din cauza întreruperilor de curent sau a problemelor de internet.

Datorită integrării cu Amazon Alexa și Google, activarea sau dezactivarea dispozitivului a devenit și mai practică: poți vorbi cu difuzoarele inteligente din confortul canapelei tale și să le dai instrucțiuni.

Multiprise-ul inteligent cu prize multiple este soluția perfectă pentru controlul inteligent al dispozitivelor dumneavoastră electrice atât acasă, cât și la locul de muncă. Prelungirea este realizată din tehnopolimer de înaltă rezistență pentru utilizare în toate condițiile, echipată cu obloane de protecție Sicury pentru a preveni contactul accidental cu părțile sub tensiune (obloane de protecție). Formele elegante combinate cu finisajele albe îl fac o parte naturală a oricărui interior.

MENATWORK PM

CE TREBUIE SA STII DESPRE VIMAR

Ce este un sistem modular? Ce serii de prize și întrerupătoare VIMAR sunt disponibile și prin ce diferă?
Prize si intrerupatoare modulare VIMAR
MENATWORK PM

Contacte

Acces de pe strada Calea Mosilor 22; clădirea în spate Goodyear Tire Center

Chisinau

Luni – Vineri: 8:30-17:00,

Sambata: 09:30–14:00.

str. Andrei Doga, 24

Contactează-ne

Contacte

Republica Moldova
Chisinau, str. Andrei Doga, 24

(+373) 68 881 115
(+373) 79 448 346

Lasati-ne numarul Dumneavoastra si noi va apelam inapoi!