+373 22 43-57-19
info@menatwork.md

+373 22  31-01-97
Chisinau, str. Andrei Doga, 24

Русский
Romana

Trape de vizitare (acces)

Trape de vizitare (acces)
   Spaţiul format între planşeul brut al unei construcţii şi plafonul final sau între structura de zidarie a peretilor şi cea din gips-carton, poate reprezenta o cale potrivitan dispunerii traseelor tehnice. Din considerente de mentenanta, se recomandă montajul trapelor de vizitare pentru acces facil la aceste instalaţii. 

Descriere Produs:

  Trapele de vizitare reprezintă un accesoriu indispensabil sistemului de finisaj uscat (gips-carton), asigurand libertate de gestionare a paţiilor, prin îmbinarea funcţionalităţii, caracterului estetic şi facilităţii de întreţinere.
  Trapele de vizitare cu carcasă din aluminiu, cu sau fără placă de gips carton, accesibile chiar şi în modul etanş, ermetice împotriva aerului sau prafului, pot fi perfect încorporate în pereti, prin plăci, dar şi în plafoanele moderne. Sistemul de închidere şi sistemul de fixare aproape invizibile la instalare, conferă trapelor de vizitare soluţia potrivită pentru orice exigenţă de instalare.

Caracteristici Tehnice:

 Trapa de vizitare este realizată din profile de aluminiu, cu sau fară placă din gips-carton şi din două sisteme de închidere cu clic reglabile. Cele două rame ale trapei de vizitare sunt alcătuite din patru profile strâns îmbinate printr-un mecanism special. Trapele de vizitare se distribuie cu sistemul de siguranţă, care se agaţă după fiecare utilizare a uşiţei pentru a evita posibile incidente. 
  Dimensiunile trapelor au toleranţa +1; -1mm. La cererea clientilor, PROMETAL produce trape de vizitare cu dimensiuni atipice (ex: 600X800mm, 500X900mm etc).
Important: trapele de acces cu dimensiuni atipice se pot produce cu pasul 100 mm.

 Instrucţiuni de montaj:

 • Montajul ramei se efectuează cu holşuruburi autofiletante de 25mm.
 • La fixarea pe perete, dispozitivul de acces (uşiţa) se orienteaza intotdeauna către plafon, iar arcul de susţinere se elimina.
 • Înainte de vopsire se recomandă protejarea la interior şi la exterior a îmbinărilor dintre dispozitivul de acces (uşiţa) şi rama trapei cu hârtie autoadezivă (sau se curăţă imediat).
 • Pentru a nu compromite alinierea dispozitivelor de închidere cu clic, chiar şi de aceeaşi dimensiune, nu trebuie inversate / schimbate între ele uşiţele mai multor trape.
 • La cerere, există cârlige de încastrare care permit sprijinirea trapelor înainte de montarea straturilor de gips-carton.
 • Măsurile indicate sunt obţinute din spaţiul util rămas între profilele de tavan de 50 / 27 montate la interax de 300 / 400 / 500 / 600 mm

Beneficii:

 • instalare economică, simplă şi rapidă pentru orice tip de aplicaţie (perete, plafon, pereţi cu faianţă);
 • personalizarea lucrărilor şi inspectarea facilă a traseelor tehnice;
 • acces optim chiar în cazul unei revizii riguroase;
 • chituirea uşiţei nu este obligatorie;
 • libertate de desing in proiecte.