+373 22 43-57-19
info@menatwork.md

+373 22  31-01-97
Chisinau, str. Andrei Doga, 24

Русский
Romana

Plana


 

Plana. esenţialitatea ca stil de viaţă. 

Linii curate şi moi, desen riguros. Un minimalism rafinat, pentru o libertate deplină a combinaţiilor. Tastă albă, pentru a se adapta uşor în orice mediu, sau tastă Silver pentru o notă de strălucire tehnologică. Culorile proaspete şi cristaline ale plăcilor ornamentale Reflex sau nuanţele calde şi moi ale plăcilor ornamentale din lemn masiv. Tonalităţile rafinate şi lucioase ale plăcilor din metal sau culorile informale ale celor din tehnopolimer. Plana se încadrează în spaţiile de locuit în mod original, dar cu măsura unui design esenţial.

total look
 
 Simplitatea este o alegere rafinată, la fel ca Plana: integritatea design-ului italian şi o gamă largă de combinaţii. Taste şi comenzi albe sau argintiu Silver, plăci ornamentale în 38 de variante. Un sistem domotic automatizat cu peste 200 de funcţii pentru confort, siguranţă, economie de energie, ce vă permite să deţineţi permanent controlul întregii case. Plana populează, într-un mod original, spaţiile luminoase subliniind accentele esenţiale design.

Plana

  Design esenţial, placă ornamentală şi butoane albe.
Plana Silver.
  Plana cu placă ornamentală Silver, din argint lucios. Reflex - culorile prinse in ghiata.

 


  

 Secretul se află sub un strat translucid de răşină. Efectul este o culoare mereu proaspătă, strălucitoare şi cristalină. Plana Reflex, în douăsprezece tonuri diferite.

 

 

 
 easy control.


  Comenzi. Verificarea luminii, activarea unui scenariu sau gestionarea sarcinilor sunt doar câteva dintre numeroasele modalități de utilizare a energiei. Combinația între mecanică și tehnologie permite simplificarea acestor gesturi cotidiene prin acționarea unui simplu buton, basculant sau simplu, cu precizie și percepere intuitivă a funcțiilor asociate. cutie.

   around the worLd.
 
  Soluții de instalare internaționale. În orice parte a lumii te-ai afla, Plana oferă prize pentru standarde diferite, comutatoare și plăcuțe ornamentale cu modularități diferite, pentru a putea proiecta, organiza și gestiona energia în funcție de exigențele din peste 100 de țări din lume.

 

     


extra Comfort

 
  Dispozitive pentru controlul și gestionarea energiei (adică a curentului electric). Controlați lumina, activați un scenariu domotic, gestionați diferitele sarcini ale curentului, transmiteți și primiți date multimedia: seriile civile Vimar au o gamă de funcții care răspund la acestea și la multe alte utilizări ale energiei. Cu o atenție specială la
siguranță, mai ales a celor mici, și la cerințele cele mai specifice, chiar și internaționale.

 
 


 
 personal Sound

 

 

 

 

 

 

 

  

 home automation.

  În interiorul unei clădiri domotice, diferitele funcții dialoghează între ele în mod complet și constant, facilitând atât acțiunile zilnice mari, cât și cele mici, și garantând o eficiență energetică, o siguranță și un confort sporite.
  Multe soluții, dar care pot fi controlate toate dintr-un punct unic. Supraveghere centralizată cu ajutorul ecranelor tactile elegante, pentru optimizarea consumurilor energetice, vizualizarea persoanelor care sună la ușă, reglarea temperaturii și iluminării, acționarea rulourilor exterioare, activarea sau dezactivarea sistemului antiefracție, vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere video sau gestionarea transmisiei sonore. Deoarece dorim să vă ajutăm să trăiți cât mai bine în casa dumneavoastră.

 

  
  

  Dispozitive de supraveghere.
 Datorită unui ecran tactil color foarte rafinat, controlaţi cu uşurinţă întreaga instalaţie domotică. Este suficient să atingeţi afişajulpentru a naviga rapid şi comod în toate încăperile din locuinţă, pentru a controla luminile, jaluzelele, precum şi consumurile de energie, apă şi gaz.

 

 
 


Sistemul de building automation pentru eficiența, siguranța, confortul și controlul clădirilor. 
  De la iluminat la controlul accesului, de la supravegherea consumului la comunicarea cu alte dispozitive prezente în cadrul structurii, totul poate fi gestionat prin Well-contact Plus. Un singur sistem dezvoltat în conformitate cu standardul KNX care permite programarea, coordonarea și supravegherea tuturor funcțiilor prezente în clădire, fie că este vorba despre un birou, un hotel, un magazin sau o sală sport.

  

  
Sistem de apel Call-way.
  Simplu, imediat, sigur şi asortat din punct de vedere estetic cu seria Plana: Call-way este răspunsul natural pentru structurile spitaliceşti, pentru clinici şi sanatorii. Un sistem modular de apel prin Bus care facilitează activitatea de asistenţă şi dialoghează cu telefoanele fixe, mobile, cu DECT, sistemele de localizare a persoanelor şi PC. Oferta este completată cu plăcuţe ornamentale şi dispozitive Plana Antibacterial, tratate cu ioni de argint pentru a reduce multiplicarea germenilor şi a bacteriilor.

 

 

 

 

   

  Modularitatea dispozitivelor și a plăcilor.
  Dispozitivul modular din 1 - 3 module permite instalarea mai multor dispozitive cu modularitate diferită pe un singur suport, până la o compoziție din 21 module pentru plăci de 7+7+7. Suportul pe care se instalează dispozitivele este dotat cu dinți de blocare, care permit o fixare solidă și sigură a fiecărui dispozitiv, garantând o aliniere perfectă între dispozitiv și dispozitiv, astfel încât să se creeze un efect estetic ordonat și plăcut vizual. În plus, fixarea dispozitivului are loc frontal față de suport, oferind posibilitatea de a se interveni asupra instalației în orice moment și fără a trebui îndepărtat suportul din cutie.

 

  


Isoset