+373 22 43-57-19
info@menatwork.md

+373 22  31-01-97
Chisinau, str. Andrei Doga, 24

Русский
Romana

By Me - sistemul domotic de la Vimar

   În interiorul unei clădiri domotice, diferitele funcții dialoghează între ele în mod complet și constant, facilitând atât acțiunile zilnice mari, cât și cele mici, și garantând o eficiență energetică, o siguranță și un confort sporite. Multe soluții, dar care pot fi controlate toate dintr-un punct unic. Supraveghere centralizată cu ajutorul ecranelor tactile elegante, pentru optimizarea consumurilor energetice, vizualizarea persoanelor care sună la ușă, reglarea temperaturii și iluminării, acționarea rulourilor exterioare, activarea sau dezactivarea sistemului antiefracție, vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere video sau gestionarea transmisiei sonore. Deoarece dorim să vă ajutăm să trăiți cât mai bine în casa dumneavoastră.


 
 

Fa viata ta  mai simpla.

 

 

  

 

 Noi crestem impreuna cu crintele tale.

 

   

 


 

Eficienţă 
 Cu integrarea cu instalații deja prezente în cadrul structurii, permite avantaje concrete, împiedică irosirea energiei și sporește bunăstarea.

 


 

 


 Monitorizarea și vizualizarea energiei consumate de fiecare aplicație, verificarea în mod eficient a temperaturii pentru o mai mare conștientizare energetică.

 

 

  

 


 Control.
 Toate funcțiile prezente în încăpere pot fi controlate și local, de la numeroase dispozitive, pentru a personaliza mediul conform exigențelor curente.

 


 

 


Confort. 
   
Temperatura dorită în întreaga casă poate fi controlată și programată pentru diferite medii și comenzi domotice pentru a crea scenarii preconfigurate, în funcție de propriile nevoie.


 

 

Mai multa securitate.

 

 

 

 

 

Supravegherea
  Supravegherea și controlul unui mediu sau al întregii clădiri prin intermediul unor dispozitive elegante, caracterizate de pictograme intuitive.

 

 

 Dispozitive pentru a garanta siguranța persoanelor, a evita deteriorarea aparatelor electrocasnice și a proteja interiorul casei.

 

 

 

 

 

 


  Siguranţă.
 O instalație de alarmă simplă și eficientă, dispozitive pentru detectarea intrării persoanelor, o amplă ofertă de dispozitive pentru menținerea mediilor sub control.

 

 
 

 Control acces. 

 

 
Videointerfon.

  

 

  
 Supraveghere video interna .

 

 

 


  

 Supraveghere video externa.   

 

 

 

 

  
 

 

Dispozitive pentru siguranță și eficiență energetică.
   Fiecare serie civilă oferă dispozitive pentru a garanta siguranța persoanelor, a evita deteriorarea aparatelor electrocasnice și a proteja interiorul casei. Acestor scopuri li se adaugă funcții inovatoare care permit optimizarea consumului, garantând în același timp bunăstarea și confortul.

 

 

  

  


Difuziune sonoră.

 

 

 

 

 

 
 Dispozitive pentru controlul și gestionarea energiei. 
 Controlați lumina, activați un scenariu domotic, gestionați diferitele sarcini ale curentului, transmiteți și primiți date multimedia: seriile civile Vimar au o gamă de funcții care răspund la acestea și la multe alte utilizări ale energiei. Cu o atenție specială la siguranță, mai ales a celor mici, și la cerințele cele mai specifice, chiar și internaționale.

 

 
Control la distanţă .   

 

 

 

 

 

  
  

 
Totul se afla  in mainile tale.
 Toate funcțiile prezente în încăpere pot fi controlate și local, de la numeroase dispozitive, pentru a personaliza mediul conform exigențelor curente.

 

 


 
Dispozitive de supraveghere.

  Datorită unui ecran tactil color foarte rafinat, controlaţi cu uşurinţă întreaga instalaţie domotică. Este suficient să atingeţi afişajul pentru a naviga rapid şi comod în toate încăperile din locuinţă, pentru a controla luminile, jaluzelele, precum şi consumurile de energie, apă şi gaz.