+373 22 43-57-19
info@menatwork.md

+373 22  31-01-97
Chisinau, str. Andrei Doga, 24

Русский
Romana

Arke

Arké - in pas cu vremea!  
  
    Soluții versatile și modulare pentru posibilități extinse de instalare Aparate de comandă și prize așa cum și unde vi le doriți: o gamă amplă de dispozitive cu instalare versatilă, care respectă standarde străine importante. Datorită modularității diferite a dispozitivelor (de la 1 la 3 module), standardelor diferite de instalare (cu plăci de la 1 până la 21 de module) și fixării dispozitivului pe suport (introducere/extragere) pot fi proiectate soluții de instalare cu un înalt nivel de siguranță.

Video ARKE   Materiale.
  Moderne și de calitate ridicată, cu grijă pentru detalii, sunt prelucrate cu tratamente eco-friendly, tehnologie overmoulding cu randament estetic optim și vopsea antiuzură. Gama cromatică este bogată și diversificată pentru cele două versiuni de plăcuță.
Retroiluminare și personalizare.
 Retroiluminarea în culori diferite îmbunătățește vizibilitatea comenzilor chiar și în întuneric și simbolurile serigrafiate cu laser sau personalizate în timpul fabricării indică întotdeauna funcțiile cu claritate.

  

 

 

Arké Classic:
 Plăcuță ornamentală cu design regulat, cu unghiuri nete și profil liniar. Un aspect mai riguros și mai tehnologic, pus în evidență de materiale precum aluminiul, metalul și tehnopolimerii, într-o gamă largă de culori.
Arké 
Round:
 O versiune sinuoasă: unghiurile curbate și forma ușor bombată conferă plăcuțeiun stil delicat. Materialele selecționate, precum Reflex și tehnopolimer vopsit,accentuează aspectul contemporan.

 

 
 


 Arké - culori pentru orice gust.

 Variantă culoare a butonului Pentru comenzile Arké, există două culori diferite: eleganţa naturală a griului-antracit sau sobrietatea luminoasă a albului. În numele unei tehnologii care nu se îndepărtează niciodată de estetică.

   Выбери материал и цвет

    

   Dispozitive pentru un control complet, sigur și universal al energiei. Controlați lumina, activați un scenariu domotic, gestionați diferitele sarcini ale curentului, transmiteți și primiți date multimedia: seriile civile Vimar au o gamă de funcții care răspund la acestea și la multe alte utilizări ale energiei. Cu o atenție specială la siguranță, mai ales a celor mici, și la cerințele cele mai specifice, chiar și internaționale.

      
Videointerfonie și supraveghere.
 Un sistem de videointerfon stand-alone cu afișaj color și comenzi prin atingere și ecran tactil pentru supravegherea tuturor scenariilor și a funcțiilor active ale sistemului.

  


   

 

 

Dispozitive pentru siguranță și eficiență energetică.
 O prioritate. Fiecare serie civilă oferă dispozitive pentru a garanta siguranța persoanelor, a evita deteriorarea aparatelor electrocasnice și a proteja interiorul casei. Acestor scopuri li se adaugă funcții inovatoare care permit optimizarea consumului, garantând în același timp bunăstarea și confortul.

 

 

 

 

Internaționalitate largă.
 În orice parte a lumii te-ai afla, Arké oferă prize pentru standarde diferite, comutatoare și plăcuțe ornamentale cu modularități diferite, pentru a putea proiecta, organiza și gestiona energia în funcție de exigențele din peste 100 de țări din lume.

 

 

 

  

 Arké- produs eficient.
 Monitorizarea și vizualizarea energiei consumate de fiecare aplicație, verificarea în mod eficient a temperaturii pentru o mai mare conștientizare energetică.  

   

 

 

 

   Arké- produs sigur si eficient.
 Monitorizarea și vizualizarea energiei consumate de fiecare aplicație, verificarea în mod eficient a temperaturii pentru o mai mare conștientizare energetică.

 

 

 

 

 În interiorul unei clădiri domotice, diferitele funcții dialoghează între ele în mod complet și constant, facilitând atât acțiunile zilnice mari, cât și cele mici, și garantând o eficiență energetică, o siguranță și un confort sporite.  Multe soluții, dar care pot fi controlate toate dintr-un punct unic. Supraveghere centralizată cu ajutorul ecranelor tactile elegante, pentru optimizarea consumurilor energetice, vizualizarea persoanelor care sună la ușă, reglarea temperaturii și iluminării, acționarea rulourilor exterioare, activarea sau dezactivarea sistemului antiefracție, vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere video sau gestionarea transmisiei sonore. Deoarece dorim să vă ajutăm să trăiți cât mai bine în casa dumneavoastră.

 
 
 

 

  
   

 Confort.
 Temperatura dorită în întreaga casă poate fi controlată și programată pentru diferite medii și comenzi domotice pentru a crea scenarii preconfigurate, în funcție de propriile nevoi.

 

 

 

  

 

   

Control.
 Toate funcțiile prezente în încăpere pot fi controlate și local, de la numeroase dispozitive, pentru a personaliza mediul conform exigențelor curente.
 

 

 

 

 

 

 

Siguranta.
 O instalație de alarmă simplă și eficientă, dispozitive pentru detectarea intrării persoanelor, o amplă ofertă de dispozitive pentru
menținerea mediilor sub control.

 

 

 

 

 

 

Скачай краткий каталог Arké