+373 22 43-57-19
info@menatwork.md

+373 22  31-01-97
Chisinau, str. Andrei Doga, 24

Русский
Romana

Accesorii

Grile de Ventilație.

 Grilele pedonabile, cu forma liniară, sunt special proiectate pentru a asigura ventilația perimetrală a sistemelor de pardoseli tehnice supraînălțate, prin absorbția și/sau refularea aerului.

 Realizate din lamele de aluminiu extrudat, grilele pot fi echipate opțional cu lamele de reglare a debitului de aer si tavă (cuvă) de colectare a prafului.

 In configurarea sistemului de pardoseli supraînălțate, aceste grile oferă un stil arhitectonic liniar și o rezistență excepțională in exploatare.Panouri de Ventilație.

 Panourile perforate (dimensiuni 60x60cm) reprezinta solutia de ventilatie a sistemelor de pardoseli tehnice supraînălțate, folosite în amenajarea spațiilor pentru birouri, centrelor de date, camerelor tehnice si de comanda, centrelor comerciale. Panourile sunt fabricate din otel zincat, se instaleaza/manevreaza simplu, iar functionarea este cu debit fix sau reglabil.

 In configurarea si folosirea sistemului de pardoseli tehnice suprainalatate, panourile perforate asigura:
• distributia/absorbtia de caldura in spatii tehnice;
• distributia/absorbtia de aer in spatii de birouri;
• sustinerea incarcarilor similar cu panourile standard.

Caracteristicile panourilor de ventilatie:

Caracteristici Panouri cu debit reglabil Panouri cu debit fix
Numarul orificiilor de ventilaţie 1296 buc. 1296 buc.
Diametrul orificiilor (mm) 8 mm 8 mm
Secţiune activa (cm2) 650 cm2 650 cm2
Procentaj activ de ventilatie 10.5% 18%Doze Electrice Încastrate.

 Dozele electrice încastrate sunt accesorii care completeaza functionalitatea sistemelor de pardoseli tehnice suprainaltate, asigurand conectarea si distributia in sistem a rețelelor de curent electric, telefonie, internet, de date.

 Dozele sunt încastrate în pardoseala supraînalţata, cu o înalţime minima de 100 mm, formând după instalare o suprafaţa pedonabila continua. Încastrarea se face în vecinatatea punctelor/birourilor de lucru şi sunt echipate cu prize de distribuţie pentru curent, telefonie sau date, oferind o foarte mare libertate de configurare. Prin dotarea cu capac de acces, dozele de pardoseala devin pedonabile.Doze Electrice Aparente.
 Dozele electrice aparente sunt accesorii care completeaza functionalitatea sistemelor de pardoseli tehnice suprainaltate, asigurand conectarea si distributia in sistem a retelelor de curent electric, telefonie, internet si de date. Echipate cu prize specifice de conectare, dozele se instaleaza deasupra pardoselii suprainaltate, in vecinatatea punctelor/birourilor de lucru.
Ventuză.

 Ventuza este instrumentul care permite ridicarea/așezarea/manipularea panourilor de pardoseală cu finisaj solid. Acest instrument este simplu de utilizat și foarte eficient pentru simpla mișcare a panourilor.

 Folosire: se împinge ventuza pe suprafața pedonabilă a panoului, cele două clape laterale se lasă către în jos pentru a vida presarea și extrageți panoul. Înaintea folosirii ventuzei, asigurați-vă că panourile de pardoseală nu prezintă murdărie și suprafețele panourilor nu sunt deformate.
Elemente Acces.

 În categoria elementelor de acces intră: rampe, scări, închideri verticale, care integrate sistemelor de pardoseli tehnice, asigura maximizarea funcționării pardoselii în exploatarea spațiilor.
 Aceste elemente sunt special concepute pentru a rezolva diferenţele de nivel, închideri verticale sau orice necesitate de realizare a unui finisaj final de calitate.